LEDS GO!

Beleef een magische run door het mastbos en draag bij aan het geluk van jonge kinderen.

Een kind is soms onrustig, heeft driftbuien, laat zich lastig sturen of maakt moeilijk contact. Ouders maken zich zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van hun kind. Het lukt niet om hun kind te begrijpen of de juiste benadering te vinden. Dan kan de daghulp van het Medisch Kinderdagverblijf aan de Erasmusstraat in Breda mogelijk helpen.

Gezamenlijk gaan ze met de ouders op zoek naar wat het kind nodig heeft, door onderzoek, observatie en gesprekken met de ouders en andere voor het kind belangrijke personen. Voor sommige kinderen betekent het dat zij met wat extra hulp op hun (voor)school of kinderopvang kunnen blijven. Soms heeft een kind tijdelijk een meer aangepaste oefenomgeving nodig en het MKD Erasmusstraat in Breda biedt zo'n omgeving.

Deze zomer organiseren we voor de derde keer een led run door het Mastbos tijdens de braderie van het Ginneken. Hopelijk evenaren we minimaal het succes van de vorige jaren toen we binnen enkele weken waren uitverkocht en een prachtige opbrengst hadden van ruim €4000,-. Dit jaar hopen we dit minimaal te evenaren.

Op donderdag 16 augustus 2018 creëert Lions Quatro een bijzonder verlichte (hardloop)route door een prachtig stukje van onze stad. Het hardloopevenement staat helemaal in het teken van verrassend licht en sportieve beleving.

Contact